SEMESTERFIRARNA

Jag och Henes har precis gått på semester vilket resulterar i lite bloggande. men kul att ni är så många som fortfarande hittar hit. det blir nog inga uppdateringar på två veckor då vi ska åka upp till norrland. men vi har en pålitlig hundvakt så det känns tryckt och skönt att kunna åka hemifrån utan att behöva oroa sig.

de små bara växer och utvecklas, för varje dag som går är det något nytt de kan. nu har de börjat springa och jaga varandra runt hundgården. att halva tiden har gått är helt otroligt, det har gått så snabbt.


intresserad av en valp?
Ring Henes på 0702984209



På återseénde / Henes o Lisa


UTFLUGNA VALPAR

Nu är valparna 4 veckor snart och det har blivit dags för dem att lämna valplådan anser vi.
Dem äter "vanlig" blöt hundkost samtidigt som dem diar Speela/Ebba. Dem bor nu i hundgården med resten av gänget, Dixa och Wilma. Dem verkar trivas mer än att vara inomhus.





3 VECKOR



Idag är valparna 3 veckor. det firar vi med en liten video och lite bilder.
de har också börjat äta lite "riktig" mat och det tycker de om minsann.
men mamma ebba är fortfarande favoriten.


DRÖMMER FINA DRÖMMAR

Samtliga 8 valpar verkar drömma vita harar och spårsnö redan. Dem ligger på rygg och "springer" emellanåt med skallgivning, det lilla skall dem kan klämma ut sig när dem är 2,5 veckor gamla. Roligt att se och höra. För övrigt så har alla öppnat ögnonen och går runt på golvet med relativt stabila steg....


Speela dricker och äter som aldrig förr. Hon har självklart blivit bortskämd med doggys bästa foder, för det är hon värd även offseason om det skulle behovas. Allt för Speela.


Henes

FÖRSTA SYN

Nu har några av valparna öppnat ögonen lite halvt. och inom  två dagar känns det som alla kommer ha öppnat de. livfulla är de också, vi har en kille som gärna vill stå på benen men ramlar fort omkull.

på återseénde.

Mvh/lisa

DE HAR DET BRA DE SMÅ ...

Växer gör de som tusan och vi väntar fortfarande på att de ska öppna ögonen. Ebba gillar inte den här värmen  men småttingarna verkar inte ha nåt emot den..

på återseende.

mvh lisa


RSS 2.0