BLIVANDE RÄVSTÖVARE.

Jag har funderat lite på sistonde. För er som har tid att läsa detta inlägg så tar det mindre än 2 minuter.

Jag tror att B-kullen kommer att ha ett gediget rävintresse, mer än vad jag själv hade räknat med från början om jag ska vara ärlig.

Hur tänker jag då

Jo,
1.hanen jagar räv och har dessutom pris på räv med över 60 ep. (Kilbackens Raju-Matti.)
2.Tikens mor- och farföräldrar har 1:a priser på räv. (Biabys Pixa och Eiman Janne)
3.Tikens mor är Norsk Rävchampion . ( Biabys Tuula NO(räv)JCH  ) 

4.Tiken har jagat räv det sista hon gjorde innan vi blåste av säsongen som var. (Biabys Speela)

Det är tack vare henne som jag skaffat mig en Foxterrier till de gånger som det slutar i gryt.  Hennes rävintresse ska dock plockas fram mer kommande säsongen. Harjakt i all ära, men föredrar nog en hund som kan ta sig an rävslag också.






JAKTSUGET ÄR ALDRIG LÅNGT BORTA

Pratade med min vän Bo Belestam (Biabys Kennel) och vi båda va överens om att som "jaktidiot" själv så kan detta beroende jämföras med vilket missbruk som helst som tar över ens liv och man måste ha det till varje pris.
Jag tycker detta var en klockren jämförelse och härmed så kliver jag fram och erkänner mitt missbruk. Dock är det ingen idé att försöka bota detta missbruk då jag själv mår bra av det.

Jag längtar till hösten, men man kanske skulle ta och njuta av en sommar också, för engångs skull!




3 AV VALPARNA HAR FLYTTAT HEM

Pga sena återbud så finns det 5 hanvalpar kvar att tillgå. Dessutom så har inte jag velat att sälja till vem som helst. Därav antalet valpar kvar.

Speelas Boy med Far och son Olli, Sollefteå




Familjen Ohlsson från Borås hämtade Speelas Bella idag


Familjen Carlsson från Österbymo hämtade sin Speelas Bessie idag!

(Bild saknas, glömde fota, klantigt jag vet!!!)

SPEELAS GÄNGET HÄLSAR

B-Kullen är en väldigt livlig kull. Väldigt jämn kull från början tyckte jag, men allt mer som tiden går så ser man ganska stora skillnader på valp och valp. Den ena är livligare än andra osv. Storleken skiljer väldigt mycket också. Jag kan redan idag se att 2 hanar kommer bli väldigt stora och dem andra hanarna kommer vara kalibern mindre. En favorit hane som  jag har är döpt till Speelas Bosse. Utan att tänka på det vid namngivningen så kom jag på Bo Belestam kallas också Bosse. Speelas uppfödare. Men han tar nog inte illa vid sig. Jag ser fram emot att Belestam döper en hund efter mig så är vi kvitt.


Henes


RSS 2.0