JIPPI! GLÄDJERUS I HELA KROPPEN!

Man kan se sakta, men säkert att tikens mage har börjat att växa ganska kraftigt. Känns bra efter att ha levt i en ovisshet ändå sen parningen.

Jag bifogar en bild.


VIKTIGT MED DISCIPLIN

Hundarna måste lära sig ett och annat för att kunna fungera ute i skogen. Jag brukar lägga grunden väldigt tidigt. Dem får i stort sett bara kissa och bajsa på eget bevåg. Allt annat är efter ett godkännande från husse, precis sompå bilden nedan så får hundarna vänta innan dem slänger sig över hundmaten.
Speela och Vilma har is i magen, medans drevern dixa försöker krypa fram.

Ta det för vanan kära valpköpare/valpspekulanter. Lägg grunden i tidigt skede, då kommer ni kunna styra hunden när ni själva önskar. Titta på mig och Speela bara!


??

Undrar när man borde kunne se på Speelas mage att den växer? Det är snart 3 veckor sen första parningen ägde rum och ännu tycker jag inte att man kan se något. Kanske så är det svårt att se när man träffar Speela varje dag?? När ska det börja synas? Kommentera gärna ni som vet.







Henes

KENNELNAMN KLART.

Härmed döper jag dig till SPEELAS KENNEL i faderns, sonens och den heliga andens namn.



ÄNTLIGEN!

Äntligen så kan man ha Dixa inomhus och hon ligger faktiskt lugn och sansat i sin hundbädd utan att fara och springa åt alla håll som hon annars görs.

Ett tips: Ska ni köpa Doggy Hundfoder. Köp för tusan inte som jag Doggy Prima. Det är alltså hundfoder  med väldigt små bitar. Så små att hundarna inte ens tuggar det, Det luktar för gott. Dem sväljer det direkt istället.
På tal om hundfoder. Vilken marknad det egentligen är! Själv så håller jag mig vanligtvis till den billiga Axess som är från foderfabriken från Sommen, mellan Boxholm och Tranås. Det är bra foder, då hundarna enbart tömmer sig 1 gång/ dygn. All annan foder brukar bli mycket mer avföring av vilket är ett kvitto på sämre foder egentligen!
Dyrt är inte alltid det bästa. Här bevisas motsatsen!






Henes

SÅDAN HUSSE, SÅDAN HUND

Dixa visar att hon följer anammar husses beteende.

Bra för kommande kontakt i skogen?


OFÖRGLÖMLIG JAKTDAG + SPEELAS FÖRSTA CERT.


RSS 2.0