UPDATERING

Första djuret är nu skjutet för HÄRKILAS DIXA. 1 smaldjur som sköts efter 50 minuters trångbuktande. Haris fick skjuta djuret och Dixa kom fram till slut. Efter det så ökade tiken sina drevtider nånting oerhört vilket är roligt, men bara det inte går till en överdrift...

Igår så jagade Dixa sin första hare i 50 minuter, sen så sket hon i att komma tillbaka. Hon kom "vilse" och återfanns 30 timmar senare, då hon satt på en 70 väg för att kraften hade tagit slut. Över natten så la jag ut en filt till henne och la ut mat där vi skiljes åt sist. Där hade hon varit under natten och ätit och legat i filten för att senare bege sig västerut där hon senare hittades under måndagen (Idag) 1,5 mil från upptagsplatsen.
Nu ligger hon under skrivbordet och är helt utslagen efter att ha fått mat och värme. Jag släpper inte Dixa föränn nästa helg. Hon måste dels vila, sen måste hon även återhämta sig mentalt. Det ska nog inte vara några större problem, bara hon får smälta händelsen.


Biabys Speela är i form och ska starta sitt första elitprov 14-15 november! Vi håller tummarna!


Motvindens Wilma är på foder hos en bekant som passar på att jaga med henne under hans pappaledighet! Det funkar väl si sådär. Hon jagar mellan 30-60 minuter vilket är exemplariskt vissa dagar. Problemet med henne är att hon inte söker ut tillräckligt. Men den poletten trillar väl ner snart. den också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0